Certificaat en sticker voor ‘Saar aan huis Alkmaar e.o.’

24 mei 2019

SaarSaar aan Huis Alkmaar heeft op 14 mei jl. het certificaat "dementievriendelijk” in ontvangst mogen nemen van Alzheimer Nederland. De bestuursleden van de afdeling Noord-Kennemerland , Herry Booij- Dijksterhuis en Jeannette Streefland reikten het certificaat en de bijbehorende sticker uit aan Simone Schmidt van Saar aan Huis Alkmaar.
Om het keurmerk te behalen hebben alle Saars de training ‘omgaan met dementie’ gevolgd. Saar aan Huis Alkmaar is trots op haar grote groep Saars die zich dagelijks inzetten om mensen thuis of in een zorginstelling te ondersteunen. Aanvullende kennis over dementie maakt dat de ruim 80 Saars breed inzetbaar zijn voor de verschillende zorgvragen.
In navolging van Saar aan Huis Alkmaar is het Respijthuis Alkmaar de volgende organisatie die haar medewerkers en vrijwilligers gaat scholen op het gebied van omgaan met dementie.
Op de foto: Petra Oxfoort ( Respijthuis), Simone Schmidt ( Saar aan Huis), Jeanette Streefland en Herry Booij-Dijksterhuis van de afdeling Noord- Kennemerland.
Voor meer informatie: klik HIER

KnooppuntDementie is actief in