Contact

e-mail: info@knooppuntdementie.nl

Knooppunt Dementie werkt samen met diverse inlooppunten in de regio; deze zijn ook telefonisch bereikbaar (zie Overige activiteiten).
Voor meer nuttige telefoonnummers: klik HIER

Aanvullingen en commentaar

Wij doen onze uiterste best om deze site zo actueel en volledig mogelijk te houden. Hebt u aanvullingen of op- of aanmerkingen? Laat ze ons weten via info@knooppuntdementie.nl

Waarom Knooppunt Dementie?

In de dagelijkse praktijk zijn mensen met dementie, hun mantelzorgers, familieleden, buren, collega's op het werk, hulpverleners, (klein)kinderen, ambtenaren, iedereen die in dementie als volksziekte nr.1 geïnteresseerd is veel tijd kwijt om uit te vinden welke mogelijkheden voor dementiezorg er zoal in de regio Alkmaar voorhanden zijn. Soms verdwaalt men in het woud van informatiebronnen. Knooppunt Dementie wil hierin voor de regio Alkmaar een faciliterende rol spelen. De gegevens in Knooppunt Dementie zijn actueel en worden voortdurend bijgewerkt.
Knooppunt Dementie, versie 1.0 is gepresenteerd op 17 juni 2018 tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Grote Sint Laurenskerk in Alkmaar.
Knooppunt Dementie is een activiteit van Sociaal & Cultureel Wijkcentrum De Oever in Alkmaar.