Bieb Heiloo bekroond

1 oktober 2018

IMG_20180925_150609109Op dinsdag 25 september heeft mevr. Jeanette Braam, directeur van de Bibliotheek Heiloo de Samen Dementie Vriendelijk-sticker en het bijbehorende certificaat ontvangen uit handen van dhr. Adri Steenhoek en mevr. Herry Booij namens Alzheimer Nederland.

De medewerkers van de bibliotheek hebben niet alleen de cursus Samen Dementie Vriendelijk gevolgd, maar ook een Geheugenbibliotheek opgezet in de bibliotheek (bestaat sinds 8 juni 2018). Als u de bibliotheek binnenkomt ziet u deze geheugenbibliotheek recht voor u, het kan niet missen! Anders is er altijd een medewerker aanwezig is, die u de weg wijst.

Voor wie is deze geheugenbibliotheek? Voor iedereen met geheugenproblemen, voor hun mantelzorgers en voor vrijwilligers, hulpverleners en geïnteresseerden is een speciale collectie herinnerings-boeken en voorleesverhalen beschikbaar, die geleend mogen worden.

Alzheimer Noord-Kennemerland is heel blij met dit initiatief van Bibliotheek Heiloo, en we hopen dat velen de weg naar de bibliotheek zullen vinden.